2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

Karšta...

Panašu, kad pas mus atėjo vasara... Dieną termometras rodė visus apvalius 30°C, ko pasekoje aš, pasiėmusi pluoštą skaitalo ir atsisėdusi ant sofos, beskaitydama ėmiau ir... užmigau...
Atsibudau su tuo pačiu skaitalu rankose, su kojomis, užkeltomis ant savo mėgstamo taip vadinamo gimnastikos kamuolio, niekaip nesuprasdama, kaip tos mano kojos nenuriedėjo nuo mano apvaliojo bičiulio :)

Dabar gi, 9 valandą vakaro, jau „atvėso“ - termometras rodo „tik“ 25°C...
O aš galvoju: „Jei dabar taip, tai kas bus vasarą?“...

6 komentarai:

Živilė rašė...

Oho, kokia jau vasara pas jus. Lietuvoj tai šiandien gerai nulijo, žmonės su striukėm ir skėčiais vaikšto ir tokios temperatūros kaip Chicagoj dar palaukti reikės ilgokai. Pas mus toks būna liepos mėnuo.

agnė rašė...

Živile, vasarą pas mus šalia to karščio dar prisideda dieną naktį tvyranti tvankuma... Tokiais momentais taip norisi grįžti į Lietuvos vasaras.. Mmm...

Įvertini tokiais momentais tai, ko anksčiau nevertinai :)

Austėja rašė...

O man tai patinka tokios vasaros...tik tvankuma nelabai:) Žodžiu, aš vėl noriu į Los Angeles:)))) Bet džiaukis tuo, ką turi dabar;)))

agnė rašė...

Aš kažkaip šaltį labiau pakeliu nei karštį... O dar su tuo slegiančiu tvankumu... :(
Na bet nieko, be tų trijų mėnesių yra kiti devyni :) Jais ir džiaugiuosi, nes pvz. pavasario ir rudens orai tai čia fanatstiški :)

kristina rašė...

Agne, as irgi labai nepakeliu tu Cikagos vasaru. Jau vien del to man norisi is cia kur nors issikraustyti. Slyksti ta tvankuma, kad nors verk tuos 3 men. Na, bet sis savaitgalis tai buvo nuostabiai vesus, pats tas.

agnė rašė...

Kristina, iš tiesų, savaitgalis ir šios kelios dienos tai pasaka...
Galėtų visa vasara tokia būti - nesupykčiau :)