2009 m. gegužės 6 d., trečiadienis

frivolite.lt. Kas toliau?

Kai prieš beveik metus atradau taip vadinamą frivolite techniką, negalvojau, kad atsiras nemažai merginų, kurios lygiai taip kaip aš, pradėjusios nuo nulio, užsikabins bei lygiai taip pat entuziastingai ims kažką galvoti toliau, kažką daryti...

Prieš keletą dienų viena iš mūsų ratelio ėmė ir sukūrė frivolite.lt tinklalapį... Ir nors tai – tik pradžia, o ir tinklalapis kol kas gan lėtokas, mąstom toliau, ką galim iš to padaryti... Gal, žiū, ims ir nutiks taip, kad visa tai virs mini lietuviškai frivolite nėrėjų bei gerbėjų studija ar net parduotuvėle :) Būtų visai smagu, tiesa? :)

Patinka man, kai yra bendraminčių :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Peržiūrėjau puslapį ir labai apsidžiaugiau. Aš turiu šeivutę su kabliuku, bet taip niekada ir neišmokau ja nerti. O nėriniai tai labai gražūs, kaip šerkšnas. Sėkmės jūms.
Zita

agnė rašė...

Zita, na va, kaip smagu :)
Tai lauksim prisijungiant :)

Dalius Simanavicius rašė...

na bet gero logotipo tai jau dabar reikia:))) ne? :)))

VILMA rašė...

LABAI IDOMI TECHNIKA. YRA DAUG APRASYMU KAIP DARYTI BET KOL NEBUS KAS GYVAI PARODO TIKRIAUSIAI NEISMOKSIU.BET AS KOL KAS MEZGU VASELIU FRIVOLITE.ZINAU ,GAN GRUBU,BET KAI SEIVUTE NEISEINA KA DARYSI...

agnė rašė...

Vilma, yra daug video informacijos youtube.com tinklapyje (įveskite rakitinius žodžius „tatting lessons"). Beje, aš šios technikos šeivute irgi neįvaldžiau, man nepatiko. Savo darbus visus nėriau su frivolite adata. ;)