2008 m. birželio 16 d., pirmadienis

Menininkai daro verslą...

Darius šį savaitgalį mane praminė verslininke. Viso to kaltininkas – mano mėlynasis papuošalas, kurį pasidariau penktadienį, ir tą pačią dieną gavau du užsakymus panašiems papuošalams padaryti. Negana to, kai šiandien „prasinešiau“ su juo bažnyčioje, gavau dar du pasiūlymus padribėti ties tuo reikalu...
Ta proga eilinį kartą nusiaubiau savo mėgstamą rankdarbių medžiagų parduotuvę, kur kaip mažas vaikas prisipirkau visokių stiklinių akmenukų ir karoliukų – o ką darysi – reikia kibti į darbą :)
Taigi, menininkai pradeda daryti verslą... Juk niekada negali žinoti :)

1 komentarai:

Dalius Simanavicius rašė...

nebuk tik durna ir nepamirsk savo tokiu dirbiniu patentuoti, ar kai pnors kitaip iforminti jei jau nori is tikro versla padaryt - as tau rimtai sakau, bo esu biski "rimtesnis" uz tave "verslininkas". Nes jei to nepadarysi scenarijus garantuoju tau 90 proc. bus sekantis:

tu padarai savo draugams ir pazystamiems dovanas ir jas koks nors apsukruolis pamato - kuo didesne rinka (JAV labai didele) - tuo daugiau sancu, kad tu savo produkcija po to randi arba internete arba parduotuviu lentynuose, deja jau patentuota ir labai gerai parduodama - tada jau bus velu irodinet kad tu ne dramblys. Paklausyk manes, as tau rmtai.

Nes tavo sitie darbeliai - labai unikalus. Siu dienu pasaulyje, kur labai sunku ka nors dar atrasti grazaus - tai labai svarbu. As pasakiau - hau.