2010 m. sausio 26 d., antradienis

Trafaretai


Turiu prisipažinti, kad nedažnai būnu užburta kieno nors darbų taip, kad išnaršyčiau viską, ką tik galima rasti internete po to žmogaus parašu. Šį kartą taip nutiko, kad „užsikabliavau“ už IRRI darbų, į kuriuos ir anksčiau dirstelėdavau, bet atidžiau nesigilinau. Tačiau kai pamačiau, jog ši mergina stulbinančiai margina audinius savo pačios rankomis, nebeiškenčiau... :)

Kadangi namuose neturiu nei specialių trafaretinių ir net jokių tekstilinių dažų, neturiu tam kartui specialių tam skirtų teptukų ar volelių, o ir plėvelę trafaretui pasidaryti teko nugriebti tokią, kokią galėjau rasti namuose, nelabai tam pritaikytą; visgi... Neiškenčiau ir aš nepabandžiusi :) Užkrėtė – ne kitaip :)

Kadangi esu iš tų, kurie nemėgsta funkcijos neturinčių daiktų, teko sugalvoti kažką, ko man reikėtų :) Prisiminus prieš tai mano buvusį įrašą, sugalvojau, kad visai neblogai būtų pasisiūti maišelį Mėnulio puodeliui, nes „parduotuvinis“ man nepatiko nei savo spalva, nei pasiuvimo kokybe, nei abejotina besipukuojančia virvele...

Taigi, čiupau lietuviško lino, akrilinių dažų ir pasidariau štai tokį asmeninį maišelį :) Aišku, juostelės baltos nesugebėjau rasti, tai laikinai pabus su juoda ;)




5 komentarai:

Austėja Landsbergienė rašė...

Agne...nerealu!

agnė rašė...

Ačiū, Austėja ;)

Alice rašė...

Pavydu man tavo kruopštumo, Agne. Matau, kad daiktas dražus, gal net sugebėčiau pati pasidaryti, net truksta kantrybės, atsargumo ir pan. Gainasi taip tiapt liapt :-)

Alice rašė...

turėjo būti parašyta "BET trūksta kantrybės"

agnė rašė...

Ačiū, Alice, O kantrybė - toks dalykas, kuris išsiugdomas ;) Tiesiog reikia pradėti nuo didelio nori ir mažos apimties darbelių ;)