2009 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Kai norisi čia ir dabar :)

Turiu tokį baisiai blogą įprotį... Bandyti apsikirpti pati... :D
Iš anksto žinau, kad rezultatas nebus geras, tačiau ateina akimirka, kad taip rankos ima niežtėti, taip nebegaliu žiūrėti į save veidrodyje, kad norisi tiesiog čia ir dabar griebti žirkles bei padaryti kažką, net nebesvarbu, ką... :))

Tai va, taip prieš savaitę „pasitvarkiau“ sau plaukus, kad jau tikrai nebeliko nieko kito, kaip tik važiuoti pas kirpėją... :D O žinot, kaip baisu yra važiuoti taip „prisidirbus“? :)))

Bet va, mergina, kurios vaikus prieš porą dienų fotografau, yra kaip tik kirpėja, tad su ja nesunkiai sutarėm, kad mane apkirps :)

Grįžau iš jos šiandien namo, pasižiūrėjau į veidrodį ir... visai patiko ;) Viskas, dabar tikrai pasižadėjau sau, kad nebekelsiu prieš save rankos su žirklėmis :D



13 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aš taip pat anksčiau pati imdavau žirkles. Ir gana dažnai. Paskui jau ir neblogai išeidavo. Praktikos įgyjau.
O jūs dabar visai šauniai atrodot. Gal kiek kitaip, bet žvilgsnis vis tiek tas pats - geras :)
Zita

kristina rašė...

Agne, oj kaip graziai nukirpo V. Labai sauniai atrodai, man irgi jos kirpimo stilius patinka. =) Ir nuotraukos vaiku super grazios!!

Unknown rašė...

turiu prisipazinti, kad ir paauglysteje turejau iproti su zirklemis prasinesti pro nuosavus plaukus.... ir kol neperskaiciau Agnes prisipazinimo apie sia mazyte "nuodeme", maniau kad tik man sitaip rankos niezedavo... :) gera rasti "bendradarbiu" :)
turiu pasakyti, Agne, kad dabar labai graziai atrodai :)
spindek akimis, kaip tave matau nuotraukose :)

agnė rašė...

Jep, Kristina, man irgi labai patiko. Įsirašiau iš anksto į nuolatines klientes :) Liepė po mėnesio atvažiuot, kad iki galo galėtų sutvarkyti tai, ką „prisidirbau“ :D

agnė rašė...

Vita, na matai, kaip smagu :) Bendramintės būsim :))
Kol ilgesni plaukai buvo, tai viskas kaip ir gerai baigdavosi, bet kai trumpi, tai ant jų viskas labai matosi... :)

Dalius Simanavicius rašė...

Nu klausyk... praktiškai pirmą kartą man labai patinka tai ką čia matau. Žemai lenkiuosi tai kirpėjai kuri iš tavęs padarė tiesiog gražuolę:) Parašysiu Dariui sms, kad namie paslėptų visas kerpančias žirkles, kad ateity silpnumo akimirkai užėjus nieko sau negalėtum pasidaryt:)))) super super, labai gerai atrodai. Visai kita Agnė:) nerealiai.

agnė rašė...

:DD Aš Dariui jau pasižadėjau, kad „Niekada niekada“ :))))

Dalius Simanavicius rašė...

nu žiūrėk tu man:) būtinai pasirodyk mamai, jai irgi manau labai patiks:)

agnė rašė...

Aga, jau pasirodžiau :) Patiko :)

A-namas / Ignas rašė...

Pamaiva :D
Bet tikrai OK atrodo ;)

A-namas / Ignas rašė...

šiaip:
http://www.imdb.com/title/tt0907657/
žiūrėti verta. Prisiminiau nes ten herojė visai panaši. Per Oskaro gavimo ceremoniją režisierius nesikuklino: tai mes per 3 savaites su 2 kamerom nufilmavom.. Ta teip va būna :)

Linas rašė...

Nuuuu tokia didelė mergaitė ir taip daro. ajajai čia mano Verionika 4 metų taip darė 2 kartus, paskui praėjo. Jei nori paklausiu, kaip jai pavyko:)

agnė rašė...

Ignai, nesikabinėk :)))

Linai, tai va, vaikystėje tokių triukų nedariau, tai atėjo laikas atsigriebt :))