2012 m. vasario 18 d., šeštadienis

Zuikis Jokūbas

Jūs žinot mano požiūrį į visokias plastmases ir kitokios sintetikos gabalus... Nu negaliu pakęst... :D
Žodžiu, ta proga, kad Liutaurui šiaip ar taip kramtyt kažką reikia, o visokio plauko mediniai žaislai ir virtuvės rakandai jau nusibodo, šiandien sėdau ir ant smūgio sukurpiau tokį va greituką – lininį zuikį Jokūbą – kimštomis bambuko plaušo kojomis, rankomis, galva bei ausimis ir kukurūzais kimštu pilvu... :)
Seniai norėjau pasiūti ką nors tokio su daug visokių galūnių, tad zuikio personažas tam kartui pasirodė tiesiog tobulas....


Gal ir ne itin tas zuikis tobulas, bo teko siūti jį su Liutauru ant kelių, bet tampymui ir kramtymui, manau, bus pats tas. Ilgainiui gal net ir kokias dryžuotas/languotas kelnes jam suveiksim, kai toks va lakoniškas variantas vaikiui nusibos.. :)

O tam kartui panašu, kad Liutaurui Jokūbėlis visai patiko...




6 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Tikras linksmuolis :) Liutaurui pasiseke :D

Puskis rašė...

Saunus zuikis!!! Mielybe baisiausias :)) Ko tik tos mamos del savo vaiku nepadaro.. as irgi siut bandziau ir zaisla ir kelnes net :)))

Dalius Simanavicius rašė...

tikras Jokubas:))))

agnė rašė...

Ačiū, mielieji. :)

Eglė Rudoji rašė...

Aš negaliu sau leisti nekęsti 'plastmaskių', nes su 2 kairėm rankom nieko pati nepadarysiu, bet nusprendusi būti teisinga ir duoti vaikui alternatyvą, už bezbožną kainą įgijau lininį katiną Medeinai. Nu ir ką, nei karto nepaėmė į rankas... Ups... Gerai, kad aš nieko ir nemoku :)
O mamos daryti žaislai yra be galo šilta ir miela ;)

agnė rašė...

Egle... :D
Matomai, nuo vaikio priklauso... Maniškiui kol kas tinka viskas, kas telpa į burną... :D