2011 m. vasario 28 d., pirmadienis

Vitaminai žiemos pabaigai

Pasidaiginti liucernos sėklų galvojau jau prieš kurį laiką. Na, žinot – žiema, vitaminų trūkumas ir panašiai... Bet tai su manim taip jau būna – kol pendelio į dubcę negaunu, tai žiūrėk, ir žiema baigiasi. Todėl Šarūnės įrašas su sėklų daigintuvo nuotrauka buvo labai laiku ir vietoj.
– Viskas, – tariau sau, – gana čia mąstyti, gana pirkinėti besibaigiančio galiojimo daigus parduotuvėje (juk tie daigeliai vos keletą dienų tesilaiko švieži), pats laikas pačiai kažką daryti.
Užsisakiau įvairių sėklyčių mišinio (liucerna, brokoliai, ridikėliai, lęšiai ir t.t...), vietoj įmantraus daigintuvo (kurio norėjau stiklinio, bet tokie, pasirodo, kosmiškai brangūs) pasidariau paprasčiausią daiginimo „aparatą“, paėmusi elementarų stiklainį ir vos už pusantro dolerio įsigijusi tinklinį dangtelį.

Na ir ką – po keleto dienų turėjau litrinį stiklainį, pilną tokių va grožybių-skanybių-sveikybių... 


Įsimetus pirmą porcijikę į burną, sunku buvo sustoti, todėl tiesiog va taip, basi, vos iš lovų išlipę, su Darium sukapojom visą litrą... Labai mat skubėjom įšokti į tą benuvažiuojančios žiemos traukinį... Bet va, vis tiek spėjom... :)))

Su paskutine žiemos diena, brangieji! Būkit sveiki!

1 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Aaaa.. tai embrionais megaujames?.. SKANAUS