2010 m. birželio 10 d., ketvirtadienis

Rūgštūs žaidimai

Na ką, tęsiame savaitinius foto žaidimus :)

Praeitos savaitės tema buvo „Citrusiniai“, tad prisipirkusi visą bliūdą įvairiausių citrinų, apelsinų ir greipfrutų, puoliai mąstyt, ką čia padarius... Pati pirmoji idėja (kuri paskui pasirodė labiausiai vykusi), buvo suteikti citrinai kokią nors kitokią formą, pvz., – kubo :)

Taip ir padariau:

Tada pradėjau žaisti... Bandymas nr 1.

Žaidžiam toliau – bandymas nr 2.
Pavadinau jį „Paaugliškas citrinos maištas: nenoriu būti toks, kaip jie... Arba: kai gyvenimas apkapoja sparnus, belieka tikėtis, kad atsiras, kas nugludins kampus...“

Norėjau dar ką nors „išlaužt“, tačiau turiu prisipažinti, kad taip ir nespėjau nieko įdomesnio išgauti, nors bandžiau ir žongliruoti, ir visokius kitokius citrininius autoportretus daryti... Nebebuvo kada ilgiau žaisti, nes, kaip žinia, užklupo darbingas fotografinis savaitgalis, iš kurio tik ekspromtu dar štai tokį vieną citrininį vaizdelį parsivežiau :)


Žodžiu, finale nusiunčiau savaitės konkursui tą maištingą paauglišką citriną ir, ką jūs sau galvojate... ogi susirinkau taškų tiek, kad užimčiau antrąją vietą :) O ir ta praktiškai atsiliko tik vieno žmogaus balsu :) Aišku, konkursėlis ten nedidelis, ir darbų ne itin daug pateikiama per savaitę, bet vis tiek juk malonu, tiesa? :)

Temos kas savaitę turi pavadinimą iš eilės pagal abėcėlės raides. Tad šios savaitės tema: „Kas nors iš raidės Č“. O kad jau taip sutapo, jog važiuoju šiandien pas dantistę į miestą, tai pasiimu ir fotoaparatą, kuriame bandysiu nufotografuoti ką nors „Čikagoje...“ :D

2 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Gera ideja :) Citrina, bet kitokia, negu tradicines. Megstau viska, kas kitaip :)

agnė rašė...

Ačiū, auksaranke :) Su Č raide prasčiau gavosi... :) Na bet, idėjos tuo ir smagios, kad jos tai ateina, tai užtrunka :))