2010 m. vasario 14 d., sekmadienis

Tobulas penktadienis

Nepatikėsite, kurmiai pagaliai išlindo iš savo urvelių į dienos šviesą, ir tepė slides miškan... Kurmiai, jei suprantate, esame mudu su Darium :)) Nes per tris žiemas, kai aš esu čia, štai nei sykio nesugebėjome susiorganizuoti elementariausio pasislidinėjimo :) Tai slidžių nuomos nerasdavome, tai sniegas ištirpdavo, kol susiruošdavome, tai vėl koks tingulys pakišdavo koją :)

Tačiau viskas, šiemet nutarėm, kad kas bebūtų, reikia susiruošti šiai atrakcijai. Dabar, po laiko, viskas atrodo paprasta, tačiau kol susiradome, kas ir kur nuomoja slides, tikrai teko paplušėti. Geroji medalio pusė ta, kad dabar žinosime, kas kur tai daro reikalui esant :)

Na, o ta proga – keletas vaizdelių :)


















Diena pasitaikė pasakiškai ideali tokiam poros valandų pasislidinėjimui. Be to, turint omenyje, kad Darius ant slidžių nestovėjo apie 15 metų, o aš - 6 metus, nučiuožti 5 kilometrai, mūsų manymu, buvo pats tas pirmam kartui :) Jei kitą savaitgalį dar bus sniego, galvojam šitą džiaugsmą pakartoti :)

Grįždami pro automobilio langą užklupome štai tokią gražuolę:


Žodžiu, „valentininis“ penktadienis, kaip mes pavadinome, buvo superinis... :) O dar juk ir žiemos olimpiados Vankuveryje atidarymas pasitaikė... Ką ir bepridursi – tobula... :)

4 komentarai:

Dalius Simanavicius rašė...

ech... gulineju namie su savo išsukta koja ir galvoju - sekasi gi žmonėms.. :))) liuks dalykas tos slidės, aš ant lygumų slidžiu irgi gerus 20 metų turbut nestovėjęs, kalnuose, pernau buvau, bet kiek pamenu lygumu slides tai irgi labai daug šarmo, be to nereikia jokiu keltuvų, varai sau išsišiepęs miškų proskinomis...
O tu žiūriu vis dar su legendine Konkordijos striukele:))))

kristina rašė...

Vakar parke vaiksciojo, ir diedeles su slidem pravare, net su sviesele, nes jau temo. O kur jus radote kur slides nuomoja?

agnė rašė...

Daliau, jo, striukę iš principo laikau ir slidinėjimams išsitraukiu - nepamanoma ji man visom prasmėm :))))

kristina, čia pasižiūrėk.
Jie trijose vietose turi savo parduotuves IL, dviejose iš jų daug visko nuomoja tiek žiemą, tiek vasarą. Tiesa, jie šiauriau net nei mes, bet vardan tokio reikalo verta pavažiuoti :)

saltyte rašė...

Puikumėlis! Pagaliau ir jūs su slidėm! Mes kas savaitgalį į "Snaigės" žygius traukiam, vakar net "medalius" ženkliukų pavidalo gavom iš paties Jucevičiaus rankų, nes šiemet penktą kartą čiuožėm. Miškai, sniegas ir slidės yra labai didelis gėris...