2008 m. rugpjūčio 11 d., pirmadienis

Olimpiada

Kaip ir būtų laikas parašyti apie prieš keletą dienų prasidėjusią Olimpiadą...

Pirmą kartą pamačiusi šios olimpiados logo, susimėčiau: kokiame sakote, mieste vyksta olimpiada? Kažkokiame Beijinge?.. Hm... Gerai, kad paskui „dašilo“, jog Beijingas angliškai tai tas pats, kas Pekinas lietuviškai :)

Matomai dėl to, kad turiu galimybę stebėti viską, kas transliuojama per TV, šiemet labai susidomėjau šiuo renginiu. Gaila, aišku, kad čia transliuojama viskas, kas susiję su JAV sportininkais, ir neteko matyti nei vieno lietuvio pasirodymo, tačiau tai nenumuša noro ir toliau stebėti įspūdingus sportininkų pasirodymus...

Vakar stebėjome gimnasčių programą, nepakartojamą JAV ir Prancūzijos vyrų plaukimo komandų dvikovą, keletą tinklinio rungtynių. Labiausiai sirgom už Latvių paplūdinio tinklinio komandą, kuri laimėjo prieš du „pasikėlusius“ amerikiečius. Labai smagu buvo už „braliukus“... :)

Beje, komentatoriai, kaip įprasta, dažnai pateikia įdomių faktų tiek apie pačius sportinikus, tiek apie jų tėvus. O aš vis dažniau tuo tarpu pagalvoju: „Ar aš norėčiau, kad bent vieno iš tų sportininkų vietoje ateityje būtų mano sūnus ar dukra?“ Ir sau tyliai atsakau: „Greičiausiai ne...“ Nors, kaip sakoma, niekada nesakyk „niekada“ :)

Žiūrim olimpiadą toliau :)

3 komentarai:

Rūta rašė...

Aš irgi šiemet stebiu olimpiadą :) Ir dar taip įsijautusi :) Labai sirgau už mūsų šaulę Dainą ir už krepšininkus, ir už dviratininkus... Visai smagu. Na, išskyrus moterų rungtis, kur jos štangas kilnoja - baisu. Beje, pirmą kartą pamačiau kaip atrodo sinchroniniai šuoliai į vandenį - įdomu :)

agnė rašė...

O jo, štangistės man irgi nekelia simpatijų :)
O sinchroninius šuolius irgi pirmą kartą stebėjom – taip pat nepaprastai patiko... :)

neri rašė...

Oje, aš irgi nuo pat penktadienio, net konferencijoj būdama protarpiais vis laksčiau į forum palace pagrindinį foje žiūrėt kaip mūsiškiams sekas:)
Fainiausia buvo sekmadienį - mes po susirinkimo esam pratę garsiai ploti, nu tai va, žodžiu, nutyla mūsų plojimai ir iškart pasigirsta dar garsesni kažkur apačioje - pasirodo mūsų krepšininkai ką tik vos ne vos išplėšė pirmąją pergalę! ;)