2008 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Gimtadienis, gimtadienis...

Gimtadienis, gimtadienis, ateina pas visus :)
Tai va, atėjo, kaip žinia, ir pas mane :) O kur jis pasidės, neatėjęs? :)

Ačiū visiems, kurie atsiuntė sveikinimus vienokiais ar kitokiais būdais. Tiek jūsų, brangieji, elektroniniai laiškai, tiek sms žinutės, tiek skambučiai, tiek, tuo labiau, siuntinukai – visa tai labai šildo :) Nepamenu, kad kuriais metais būčiau tiek daug visko gavusi :)

Daug kas linkėjote, kad ši diena būtų įsimintina... Tai žinokite, ji tikrai buvo laaaabai įsimintina :) Tiesa, negaliu pasakyti, kad pačia geriausia prasme, bet ką jau padarysi – kartais gyvenime yra dalykų, per kuriuos tiesiog reikia pereiti, nesvarbu, kas tai bebūtų – gimtadienis ar ne :)

Tačiau jūsų visų dėka tie dalykai jau spėjo nublankti, o aš toliau džiaugiuosi, kad yra tokia begalė draugų ir artimųjų aplinkui. Visų jūsų ilgiuosi, visus jus labai myliu – vienus vienokia meile, kitus – kitokia; na, patys žinot, ką kokia: broliška, seseriška, kitaip kaip giminiška, draugiška, ypatinga, nostalgiška, nerūdijančia ir t.t... ;)

Tik nesusipeškite, mano širdies jums visiems užteks :)

Gal kam smalsu, ką gavau dovanų? :) Visko neišvardinsiu, tačiau galiu pasakyti, kad šiais metais pagrindinį prizą laimi mano mama, atsiuntusi specialiai man virtos braškių uogienės, šviežios iš savo miško rinktos arbatos su džiovintom žemuogėm ir mėlynėm, kitų mielų smulkmenėlių įvairiems jutimo organams pamaloninti :) Ir kas galėtų pagalvoti, kad tokie dalykai sėdint čia įgyja aukso vertę :)

Toks štai mano gimtadienis :)
Ir vėl pasenom...

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Su gimtadieniu! Linkiu pilnatvės :) Ir pataisysiu: ne senstam, o bręstam ;)

agnė rašė...

Ačiū, ačiū :)

Tai jau taip – viskas priklauso nuo mūsų požiūrio :)

Unknown rašė...

Braškinis gimtadienis, anea, brangioji;) užtat, kad toks sezonas matyt:D Džiugu, kad pavyko bent kiek prabalškyt tavo rūpestėlius:)

Anonimiškas rašė...

Su gimtadieniu, žavus.Agne, jusu grozio pojutis.
L :)