2008 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

Pasipuoškime

Na ką, kaip ir plius minus toks metas, kai galima po truputį puoštis namus... Tiesa, anksčiau visuomet būdavo taip, kad eglutę namuose puošdavom TIK kūčių vakarą, abu su broliu, kol mama virtuvėj baigdavo ruošti kūčių vakarienę. Tačiau kadangi aš jau seniai ir bepuošiau visą eglutę, kurią pakeitė įvairios vienokios ar kitokios kompozicijos iš eglišakių, tai nebe taip ir svarbu pasidarė, kada konkrečiai tai daryti...

Taigi. Darius užvakar atvežė iš miško dvi vešlias eglišakes, iš kurių, principu „kuo paprasčiau, tuo geriau“, pabandžiau namie paskleisti eglės ir artėjančių Kalėdų kvapą :) Tam kartui padariau taip, na o keletą papildomų papuošimų iki Kalėdų dar, manau, padarysiu bei galėsiu juos padovanoti netikėtai užklydusiems svečiams (jei tokių bus :)
Kompozicija ant valgomojo stalo
(viduryje – stiklinė žvakidė ant kojelės)

Mūsų „eglutė“, prie kurios pradėsim apgyvendinti
iš Lietuvos atkeliavusias ir dar bekeliaujančias dovanėles :)
Kompocizija, kuri pakeliui bus papildyta dar keletu aksesuarų :)


Kaip turbūt pastebėjote, panaudojau praeitą savaitę ekspromtu padarytas
veltines snaigutes (juk sakiau, kad sugalvosiu, kur jas panaudoti :)
bei jau du temari kamuoliukus :)
Antrasis gavosi labiau „į temą“, labiau toks, kokį įsivaizdavau –
mažutėlis gražutėlis, vos 2.5 cm dydžio :)


Beje, jei dar nesugalvojot, kaip puošite savo namus, o standartiniai „parduotuviniai“ žaisliukai atsibodę, man asmeniškai labai patiko štai tokios papuošimų idėjos:

1 komentarai:

Zita rašė...

Ir kaip čia nesigrožėsi, pirmoji puokštė man labai patiko.
Aš tai dar nepuošiu namų, tai darau paskūtinį vakarą prieš vakarienę. Bet prisižiūrėjusi čia grožybių jau taip norisi ir man kur nors, nors truputį papuošti.
Geros nuotaikos.
:)