2008 m. gruodžio 16 d., antradienis

Kas gali būti geriau...

Kas gali būti geriau, nei siuntinys prieš Kalėdas iš Lietuvos? Tik siuntinys prieš Kalėdas iš Lietuvos, kurį atsiuntė mama :)

Ir kas galėjo pagalvoti, kad mamos virtos uogienės šaukštas, kurį šiandien pusryčiams įsidėjau į košę, bus skanesnis už amerikietišką medų, o džiovintų baravykų kvapas bus toks... kvepiantis Kalėdomis :)
Apie lietuviškus šokoladinius saldainius tai net neklauskit, nes jų jau vakar nebeliko. Taip pat ir mamos darže užauginti česnakai – vakar keliavo į troškinį, skleisdami savo lietuvišką aromatą (patikėkit, amerikietiški česnakai jiems prilygsta nebent tik tuo, kad turi tą patį pavadinimą)...

Ech, gerai yra gauti tokias skanias, lietuviškas dovanas, kurių dalelę pasilikom dar ir pačioms Kalėdoms :)

2 komentarai:

Austėja Landsbergienė rašė...

Aš irgi šiandien gavau mamos siuntinį. Tiksliau, negavau, nors žinau, kad jis jau Briuselyje:))) Ryt. Tačiau žinau, kad siuntinukyje - viskas vaikams:) O gal vis dėlto??? Ir tame spėliojime yra tam tikro žavesio, nes džiaugsiuosi ir matydama "babos" prisiminimais spindinčius vaikus, ir...pati kažką gavusi iš MAMOS:) teisybę pasakius, tas vaikų džiaugsmas ir yra bene geriausia dovana... Skanaus :)))

agnė rašė...

Net neabejoju, kad kažkas ten bus ir tau... :)