Viriau, vadinasi, vakarienei ryžių košę... Tačiau čia priėjo Darius ir paklausė: „O tai gal pasidarom suši?..“
Tai va, taip buitiškai, neįmantriai ėmėm ir pasidarėm... Nors aptikom, kad neturim nei žuvies kokios, nei ko nors panašaus, tad vegetariškais suši apsiribojom :)
Patinka man tas patiekalas... Visada patiko, visada man jo per mažai pasirodo, kai tenka valgyti kokiam japonų restorane... Todėl taip gera pasidaryti namie tiek, kad galėtum valgyti, kiek telpa :))
Aišku, koks gurmanas greičiausiai išdėtų į šuns dienas mūsų tokius samadielnus suktinukus, aj bet... mums, svarbiausia, gerai... :)
Chelsea Flower Show“ – Metų Sodininkų Šventė
Prieš 2 mėnesius
2 komentarai:
seile net nutyso:) - o zaliu krienu, marinuoto imbiero ir sojos padazo turi? nes be situ triju ingredientu tai ne susi. Na o jei jie yra tai tada gali ir be zuvies, vegetariskus daryt. Nors skaniausia tai aisku su lasisa, arba su kokia balta zuvum:)
Aga, wasabi-green ir sojos padažiuko turim, imbiero tam kartui neturėjom :( Bet ir be jo gerai sulindo :)
Su žuvim tai faktas, kad skaniausia, bet tai kai taip neplanuotai sugalvojom, tai nebuvom visko pasiruošę :)
Rašyti komentarą