2010 m. birželio 20 d., sekmadienis

Žaidimai č... č... č... :)

Kaip jau buvau rašiusi, praeitą savaitę teko pasukti galvą mąstant, kokį įdomų objektą, prasidedantį č raide, galima nufotografuoti. Pasileidusi pas dantistę į Čikagą, prigriebiau savo juostinuką, tikėdamasi, kad ką nors „nušauti“. Kadangi atvykau kiek anksčiau, nutariau pasisukioti po kvartalą, tačiau nelabai ką ten įdomaus aptikau, apart šio, mano akimis tokio... lietuviško vaizdelio... :))

 ir tokio... tiesiog čiaupo – vieno iš tų, kuriuos rasi ant kiekvieno namo sienos...

Žodžiu, kaip suprantate, nieko verto dėmesio neradau... Kadangi po dantistės, kurios dėka nejaučiau kurį laiką pusės liežuvio bei pusės savo žabtų, norėjosi tik greičiau sėsti į automobilį bei skuosti namo, bandant neįsikąsti sau į žandą, taigi jau nebesistengiau surasti ką nors įdomesnio ne itin įdomiame tradiciniame gyvenamajame Čikagos rajonėlyje... Po valandos kelio namo, kai pagaliau pradėjau atgauti prarastus jutimo refleksus, o su jais kartu ir normalią savijautą, prisiminiau, kad netoli yra koks tai fontanas... Jei detaliau, tai galvojau apie jo čiurkšlę (kaip ten bebūtų, iš raidės č). Tačiau fontanas mane nuvylė, nes nieko ten ypatingo toje čiurkšlėje neįžiūrėjau :) Visgi šmirinėdama prie fontano radau savo žodyne dar vieną objektą, prasidedantį č raide, ir tai buvo čiurlenimas :) Bet irgi kažko blatno „nepagavau“...


Galiausiai mano akį patraukė įdomias vandens čiurkšles spajudants fontaniukas, kuriam atidaviau paskutiniuosius juostelės kadrus ir, pakeliui užsukusi į fotolaboratoriją išryškinti juostelės, smalsiai laukiau, norėdama sužinoti, ar bent vienas kadras bus vertas dėmesio. :)
Ir nors kadrai gavosi turbūt tik man pačiai smagūs (nes labai smagu buvo tupėti ir tykoti, kada ta srovė pasirodys, kad būtų galima nuspausti fotoaparato mygtuką), rodausi, kas tąkart gavosi. :)

Pradžiai – bendras vaizdelis įsivaizdavimui, kas ten buvo per fontanėlis:

Na, o čia – detalesni vaizdeliai :)



Na ir dar vienas, kuris kažkodėl man labiausiai patiko (nors dabar žiūriu, kad prieš tai įkeltas man daug smagesnis...) ir kurį nutariau nusiųsti vertinimui į FB. (tiesa, likau paskutinėj vietoj tarp kitų darbų :)))


Tokie tad buvo tos dienos žaidimai, po kurių nebebuvo daugiau laiko medžioti kitus „č“ objektus, besisukusius mano atmintyje: čipsus, čili pipirus ir Čikagą... :)

1 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Žinai, pamačiau foto ir iškart nusišypsojau, reiškia, ne vien tau smagu :) Man patiko ta, kurią tu pasirinkai ir ketvirta nuo apačios :)