2010 m. birželio 3 d., ketvirtadienis

Balti žaidimai

Po praėjusių „Vandens žaidimų“ buvo pageidavimas daugiau tokių žaidimų, tai va – patys prisiprašėt... :)

O šiaip tai, jei rimtai, tai grįžusi po atostogų ir peržiūrėjusi atostogų nuotraukas supratau, kad tarp jų nematau nei vienos, kuri realiai man patiktų, kad va, pasakyčiau: jėga kadras... Žodžiu, atbukau tarp keturių sienų besėdėdama ir neturėdama ką fotografuoti... :/ Baisu...

Ta proga prisijungiau Facebook'e (FB) prie besimokantiems fotografuoti grupelės, tai bent kažkiek gal bus proga prasijudinti, galvą pasukti... Aišku, toli man iki fotogenijų, bet, matomai, turi būti pasaulyje visokių... Tiesiog tokių, kaip aš. :) Kitaip ir tie genijai juk neturėtų aplink tos pilkos masės, kurioje galėtų blizgėti tarsi perlai... :)

Na bet, užtenka čia sentimentų...
Žodžiu, FB besimokančiųjų fotografuoti grupė kas savaitę paskelbia temą, ties kuria dirbti turi laiko savaitę, ko pasekoje siunti jiems geriausią kadrą, kuris savo ruožtu yra talpinamas grupės albume, o atėjus laikui yra renkama geriausia savaitės foto ir skelbiamas nugalėtojas. Kadangi praeitos savaitės tema pavadinimu „Baltas baltame“ štai jau pasibaigusi, tai rodausi, ką namuose kankinau...

1 idėja: Sapnavau, kad lis... 
 (Norėjau šią nuotrauką ir siųst, bet kažkaip supasavau, kad bus per daug banalu... Dabar gailiuosi, nes bendrame kontekste būtų buvę gal kaip tik daug geriau nei tai, ką finale nusiunčiau...)


2 idėja: Pavasario žieduose.


3 idėja: Būties lengvumas


4 idėja:  Knyga.


5 idėja: Perlo ir popieriaus bičiulystė.
Čia, patikėkit, buvo žaidimo... Kol priverčiau popierių fotogeniškai susisukti,
kol priverčiau perlą neriedėti... :) Ir nors rezultatas neperspjovė kitų pateiktų darbų,
vis tiek esu juo pakankamai patenkinta... :)



Tokie štai buvo pasižaidimai fotografuojant baltus daiktus baltame fone, bandant išgauti taip vadinamus „aukšto rakto“ vaizdelius... :)

6 komentarai:

Dalius Simanavicius rašė...

nu labai gerai mano manymu. O su kokia čia šviesa dirbai, su naturalia?

agnė rašė...

Daliau, čia natūrali plius išorinė blykstė, nuimta nuo fotiko ir visaip kaip tik norėjosi, kraipyta :)

Natalija Brancevičienė rašė...

Na, man, kai visai tolimai nuo fotogeniju ir bent kokio supratimo apie fotografvima, tavo baltieji kadrai atrodo tiesiog NEREALIAI :)

agnė rašė...

Ačiū, auksaranke :)

Danguolė rašė...

Tokios lengvos, jei galima taip išsireikšti, labai patiko.

agnė rašė...

Ačiū, Danguole ;)