2009 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Dovanos

Liaudies išmintis teigia, kad geriau turėti 100 draugų nei 100 litų. Tačiau šis posakis turi išimtį artėjant didžiosioms šventėms, kai visus tuos 100 draugų norisi pasveikinti :) O dar tokiems žmonėms, kaip aš, kurie tik kraštutiniu atveju lėks dovanų bei atviručių ieškoti į artimiausią parduotuvę... Na ir gerai, ir pati kalta :) Kita vertus, turiu prisipažinti, kad toks savęs „kankinimo“ būdas jau yra įaugęs į kraują, tad nieko negaliu su savimi padaryti... Juk taip malonu rasti laiko kiekvienam, kuris tau brangus ir kuriam bent taip gali skirti savo laiko, dėmesio ir meilės...

Taigi, suskaičiavę su Darium, kad yra apie 80 žmonių, kuriuos norėtume šiemet pasveikinti, Kalėdoms ruoštis pradėjome nuo mėnesio pradžios. Ir nors pagrindinės dovanėlės buvo suruoštos prieš gerą savaitę, tačiau „paskaninti“ jas atvirutėmis sugebėjau tik šį savaitgalį. Aišku, kaip ir kiekvienais metais, po laiko susigriebsiu, kad vis dėlto dar pamiršau pasveikinti vieną ar kitą iš jūsų, todėl užbėgdama įvykiams už akių, iš karto avansu siunčiu jums visiems nuoširdžiausius sveikinimus...

Na, o simbolinėmis draugiškomis dovanėlėmis, kaip turbūt jau galite įtarti iš mano ankstyvesnių įrašų, tapo padėkliukai arbatos puodeliams. Deja, nebepajėgiau įsisprausti į laiką su savo rankomis veltais padėkliukais, taigi į pagalbą pasitelkiau jau nuvelto audinio skiautes, vilnos badymo adatą bei trupinėlį fantazijos ;)




Taigi, brangieji, galite pradėti laukti dovanų bei spėlioti, kam atiteko šie 14 komplektų padėkliukų (kai kurie „dezainai“ dubliavosi). O jei labai norite kažko tokio, bet negausite, brūkštelėkite, padarysiu su malonumu specialiai jums ;)

Atviručių kol kas nerodysiu – te lieka bent šioks toks siurprizas ;)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

rudam fone zalia piene labai i akis krenta kazka primena

Anonimiškas rašė...

Kaip grazu!

agnė rašė...

kadangi nežinau, ar čia vienas ir tas pats anonimas rašė, tai nežinau net kaip dabar kreiptis - „anonime“ ar „anonimai“... Na, bet kokiu atveju ačiū :)

kolbutė rašė...

Ačiū, Agne, už tokį gražų sveikinimą ir vieną šių padėkliukų komplektėlių kuriuos suradau savo pašto dėžutėje vakar. Komplektėlį atpažinau tarp tavo modelių :) Labai malonu gauti dovanėlę su tavo firmine etikete.
80 draugų - tai ne juokas, o ištisa produkcija. Aš apsiriboju 10 kartų mažesniu skaičiumi :) ...
Malonaus laukimo.

agnė rašė...

O, kaip smagu, kad taip greitai gavai ;)