2010 m. vasario 9 d., antradienis

Adelė

Yra vaikų, kurie, pamatę foto objektyvą, neatitraukia nuo jo akių. Yra vaikų, kuriems foto aparatas – nė motais. Jie gyvena savo nesuvaidintą gyvenimą, turi savo pasaulį, kuris jiems daug svarbesnis, nei kažkokia aplink besisukiojanti, o kartais ir ant grindų vardan to „kadro“ besivoliojanti teta Agnė... Ir žinote, tokius vaikus nors ir daug sunkiau fotografuoti nei tuos, kurie ramiai ir tvarkingai gali pasėdėti ant kėdės gražiai besišypsodami, tačiau juos fotografuoti yra daug įdomiau...

Po tokios štai įžangos dalinuosi įdomios, vakar visus namų kampus apėmusios fotosesijos rezultato gabalėliu :) Jei pamenate prieš metus fotografuotą Adelę, šiandien turite progą pasižiūrėti, kaip ji ūgtelėjo :)

  

  

  

  

8 komentarai:

Austėja rašė...

Kokia gražutė baltapūkė! Ir man labai gražus balta-raudona derinys...toks jaukus, šiltas ir...Kalėdinis :)

Živilė rašė...

Nuostabi mergaitė. Labai fotogeniška :)

toli... rašė...

ech...dievinu tokias nuotraukas, bet man kyla vis kitas klausimas: o kaip yra su vaiko privatumu? Ar gautas leidimas? Ar jis iš vis supranta tai?

Pastaruoju metu žmonės labai daug kelia į internetą nuotraukų, pvz Facebook'e, bet ir vėl, o kur intymumas, privatumas? Ar mes jau tapome tokie atviri viskam? Ar norime, kad bet kas iš pašalies galėtų žiūrėti į mūsų asmeninį kampelį?

agnė rašė...

toli, dėl visų dedamų nuotraukų, kuriose yra veidai, visuomet atsiklausiu. Šiuo atveju - mergaitės mama leido jas čia patalpinti.

agnė rašė...

toli, o dėl Facebook'o - tam juk ir yra saugumo parametrai, leidžiantys tau pačiam pasirinkti, kam tas nuotraukas rodyti... ;)
Juk, be to, ne per prievartą žmonės ten jas deda - kas nori, iš viso nededa.

toli... rašė...

atsiprašau, jei Tau pasirodė, kad mano komentaras reikalauja pasiteisinimo. Čia tik kilo anksčiau man daug klausimų, kuriuos pažėriau...

o dėl FB taip ten gali nusistatyti, bet retas kuris nusistato ir darosi panašu, kad žmonės nesaugo savęs: pvz deda iš vakarėlių foto, kurios kartais gali būti kompromituojančios.

dar berašant kilo tas nuolatinis fotografavimas visko, kas papuola ir dėjimas į internetą. Taip ir prasidėjo patyčios...

nelabai čia šį kartą aš rišliai, bet nuoširdžiai :)

agnė rašė...

toli, taip tu teisi, žmonės ne visada susimąsto dėl savo saugumo... Deja, bet tokiame pasaulyje gyvename, kur žmonės neretai pamiršta, kas yra atsargumas ir atsakomybė...

toli... rašė...

būtent tai ir norėjau pasakyti - puikiai įvardijai, nes man buvo minčių, bet žodžių stigo.

šauniai reiški mintis! :)