2008 m. liepos 5 d., šeštadienis

Susitikimas su Šarune

Taip sutapo, kad šį savaitgalį, kaip ir Lietuvoje, taip ir pas mus – trys išeiginės. Pradedant liepos 4-ąja, kuri yra Amerikos nepriklausomybės diena, baigiant sekmadieniu.
Ketvirtadienį pabaigusi visus savo darbus, penktadienį iš ryto galėjau nuvažiuoti į Čikagos downtown'ą susitikti su Šarūne, kuri šiuo metu kaip tik vieši JAV. Prieš tai keliavusi po Naujosios Meksikos (New Mexico) valstiją, sudalyvavusi Santa Fe vykusioje kūrybinėje foto laboratorijoje, keletą dienų skyrė ir Čikagai, iš kur po poros dienų trauks į Niujorką. Jau seniai planavome susitikti, todėl labai džiaugiuosi, kad pavyko suderinti visus paskutiniųjų dienų planus. :)
Smagu susitikti su tuo, kas yra „iš tos pačios operos“, ir tu neatrodai keistai, norėdamas grįžti į LT ar tuomet, kai susitikęs kalbi ne apie pinigus, o tiesiog apie gyvenimą :)
Žodžiu, šventės prasidėjo tikrai smagiai. Dvi su puse valandos vaikštant Mičigano ežero pakrante ir gurkšnojant šviežiai spaustų sulčių kokteilius prabėgo tikrai greitai, ir net nebuvau pagalvojusi, kad spėsiu nudegti saulėje – po poros valandų atrodžiau tarsi virtas vėžys ir pagalvojau: gerai, kad buvo proto užsivilkti kažką ilgom rankovėm.



O čia papuošalas, atitekęs Šarūnei, kurį ji mini komentaruose :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Cha, perskaičiau pavadinimą ir net pertirpau sekundėlei...mano mazgės sesutės gi vardas Šarūnė :)
(Tos pačios sulaužyta rankele)

Anonimiškas rašė...

Sveika!!! Aciuuu labai uz sultis ir uz grazu pakabuka. Kai uzsidejau ant kaklo visi is nuostabos negalejo patiketi kad tai megzta , kad ne koralai ir kad taip grazu. Smagi buvo diena. Labai faina susitikti bus gal dazniau :)
Dabar vel Vilniuje kol susitaupysim pinigu kitai kelionei :) Buckis . Sekmes tau !!!

agnė rašė...

Džiaugiuosi, kad patiko ir nustebino kažką ten :)
Na tai sėkmės taupant pinigėlius ;)

Ginte rašė...

pala, pala!!! i tavo blog'a uzklydau atsitiktinai (is musu KOKONO per tarpininkus "nunese"...), paskui pamaciusi tuos adata nertus grozius, pagalvojau:" o, sesuo toki turi, gal cia vienu ranku darbas..." o dabar, ziu, ir savo sesike cia radau!!! geeer's!! koks mazas tas pasaulis, nesvarbu kurioj pusej Didziosios Balos ;)

agnė rašė...

Labas, Ginte :)
Malonu susipažinti :) Iki šiol tik iš nuotraukų tave pažinojau ir Šarūnės pasakojimų, o dabar, žiū... :)
Sveika atvykus į mano blog'ą :)