2011 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Daiktų transformacijos. Pledas

Buvo čia, prieš porą metų buvau nusimezgusi tokį megztą a la paltuką, bet vos vieną kartą jį apsivilkau – neprilipo jis man kažkaip... Nors paskui apnarpliojau jį tokia puria ažūrine apykakle (kurios net nespėjau nufotografuoti), ir tai reikalo nepataisė.


Žodžiu, būdama iš tų, kuri negali pakęsti be reikalo gulinčių nenaudojamų daiktų, ėmiau ir lengva ranka išardžiau šį „šedevrą“ bei permezgiau jį į žymiai funkcionalesnį tam kartui daiktą – štai tokį va pledą.


Kol kas tai – didžiausias mano megztas daiktas, kuriam suėjo dvigubai daugiau siūlų, nei prieš tai buvusiam paltui, o ir mezgiau, turbūt, ilgiausiai jį, nes pirmą kartą išbandžiusi taip vadinamą „perlinį“ raštą, supratau, kad jis einasi daug lėčiau nei įprastas gerų, lygių akių raštas...

4 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Saunuole, kad permezgei :) As ir uz tai, kad daiktai tarnautu, o jeigu nebetarnauja,reik arba kam padovanot, arba perdaryti :)
Labai grazus gavosi. Ir tiesa sakanat, graziau atrodo, negu paltas :P
O to perlinio baisiai nemegstu. Ir dar ripso. Abu baisiai ilgai mezgasi.

agnė rašė...

auksaranke, man paltas irgi nesižiūrėjo. Pirmą kartą tuomet mezgiau iš tokių nevienspalvių siūlų, todėl nelabai žinojau, ko tikėtis.

O dėl perliniop tai jau taip, mezgasi ne itin maloniai, bet pabandyti buvo visai verta, be to, pledukui, manau, labai tinkamas toks raštas :)

saltyte rašė...

Labai geras rezultatas! Taip ir norisi pačiupinėti - turėtų būti labai miela po tokiu miegoti... :)

agnė rašė...

Ačiū, mieloji. ;)