2010 m. rugpjūčio 6 d., penktadienis

Dvigubas gimtadienis yra GERAI....

emanykite, kad per visus darbus likau neatšventusi gimtadienio... Atšvęsti tai atšventėm, tik va, po to vėl visokie darbai (ir ne tik) užgriuvo, kad tik dabar atgavau kvapą, idant prisėsčiau ir parašyčiau, kaip gi viskas praėjo... :)

Kaip žinia, Dariaus jubiliejaus (buvusio prieš porą gerų savaičių) proga nutarėm suorganizuoti ką nors tokio, kas būtų ne visai kasdieniška. O kadangi Darius nemėgsta jokių ten balių-festivalių, sugalvojom „ištempti“ jį ten, kur jam patiktų... Ir tai šiuo atveju buvo už 600 km ošiantys „lietuviški“ Viskonsino miškai su lietuviškai žuvingais ežerais...

Šiaip ne taip atlikę sunkiausią dalį - namuko tokiose vietose paiešką, laukėm rezervuoto sevaitgalio, kuris kaip tyčia sutapo ir su maniškiu gimtadieniu... Žodžiu, kaip suprantate, šovėm vienu šūviu du zuikius... O kai jau šovėm, tai taip smagiai, kad va, visą savaitę sunku atsigauti, kaip buvo GERAI... :)))

Viskonsino šiaurė tokia jau yra, kad iki skausmo primena Lietuvą. Lydekos ežere (jų Darius pagavo visas tris), grybų koks neblogas puskibiris (daugumoj  kazlėkai), gaivus ežero vandenėlis (į kurį net nemoku pasakyti, koks malonumas po keturių metų pertraukos buvo pasinerti) – viskas buvo tarsi perkelta vienas prie vieno iš Lietuvos čia... Uodai – ir tie – mus (ypač mane) labai mylėjo, prisiminimui palikdami ant mano menko kūnelio virš 60 įkandimų prisiminimui... :) Bet net ir jie nesugebėjo atimti to gerumo, kuris tvyrojo visą savaitgalį.... O kur dar Dariaus tortas, kurį jis, man dirbant iki paskutinės minutės prieš išvažiuojant, meistriškai sukurpė... Mmmmm skanumėlis... Per tokį skanumą net pamiršti žmogus, kad reikėtų kartkartėmis kokias tai kalorijas paskaičiuoti padorumo dėlei... :)

Žodžiu, kaip suprantate, sudėtinga žodžiais viską sklandžiai aprašyti, nes įspūdžiai tikrai neapsakomi... :)

Todėl iš karto metu pundelį nuotraukų, jos gal kiek aiškiau jums nupieš visą situaciją :)
Tiesa, labai nemuškit už skirtingas spalvas - bandžiau susidraugauti su fotojuostų skaneriu, kurį gavau gimtadieniui dovanų, bet kažkaip dar ne itin gerai įvaldžiau skanavimo procesą, tai teko pasikankinti kiek... :)

Mūsų namukas ir valtelės...


Pirmasis laimikis - lydekaitė, kuri rytojaus dieną drauge su kita mažute lydekaite 
tapo mūsų šventiniais pietumis :)

Žvejai :)

Sekmadienį išmušė šašlykų valanda

Kol berniukai metė paskutines meškeres, mes nutarėm pasifotografuoti... :)


Berniukai grįžę prisijungė prie mūsų... ir visi meiliai fotografavomės :))






Na, o visą skaitmeninį reportažą galite peržiūrėti čia...

0 komentarai: