2010 m. liepos 1 d., ketvirtadienis

Depresiniai žaidimai

Na ką, mokomės fotografuoti toliau... Sunki buvo šį kartą tema. „Depresija“ vadinosi... :O

Kažkaip sunkiai man su tokiom depresinėm temom. Tikrai kad gali pačiam depresiją įvaryti :) Na bet... Yra kaip yra... :)

Pabandžiusi sugalvoti, su kuo man asocijuojasi depresija, pirmiausiai kažkaip užsikabinau už tuštumos jausmo. Prisiminiau vienos merginos pasakojimą apie jos išgyventą depresiją, kai jai nesinorėjo nieko, tik būti absoliučiai vienai. Būti dienų dienas namuose niekuo nesirūpinant, niekur neinant, su niekuo nebendraujant. O dar taip pasitaikė, kad viena šiek tiek pažįstama moteris bandė pasitraukti iš šio pasaulio praeitą savaitę... Taip gimė mintis tokiai va nuotraukai: „Išeinu, palieku, nepyk...“, kur nieko daugiau nėra, tik tu vienas, tačiau nenori rodyti veido, nes jis greičiausiai „ne formoje“... Tarsi atėjęs prie kažkieno lovos atsisveikinti, kol tas kažkas miega ir negali tavęs sustabdyti.


Paskui pradėjau mąstyti apie depresiją, kiek suprantu, paprastai lydintį liūdesį. Kadangi aš pati, jei tik užeina liūdesys, dažnai griebiuosi smuiko (arba klepo, jei tik yra tokia galimybė), tai traukiau iš futliaro smuiką ir pradėjau žaisti su juo (čia, aišku, neapsiėjau be Dariaus pagalbos:)

Tokie štai pabandymai gavosi:




O čia pabaigai bandžiau dar kažką sumąstyti, bet kažkaip irgi nieko gero
nepavyko „išlaužti“ :)

Daugiau nieko nesugalvojau... Na tikrai depresija su tokia tema... :)

2 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Skaitau temelės pavadinimą ir galvoju, kas čia tau atsitiko... O pasirodo tik konkursui :)Man labai antra nuotrauka, kur tu sėdi prie smuiko, atitinka temą. Nors tema labai sudėtinga. Man depresija tik su darbu susijusi - kai darbų begalė, o galva ir rankų pora tik viena, ir dar para turi tik 24 val...

agnė rašė...

Auksaranke, man irgi antra pasirodė geriausia :)
O kad depresija – visaip kaip sudėtingas dalykas, ta faktas :)