Ta proga vakar iškepė antra partija... Pamažinau temperatūrą, pakepiau ilgiau, ir likau taip patenkinta šį kartą neperkepusiu rezultatu, jog vienu ypu iš karto 5 pyragėlius sukirtau :D Susilaikiau tik pagalvojusi, kad Dariui reikėtų palikti paragauti...
Taigi, vaizdeliai gal ir ne tokie idealūs kaip pas IRRI, tačiau rodausi :)
Taip atrodė vaizdelis, ištrauktas iš orkaitės :)
Taip viskas išvirto lauk :)
Taip viskas atrodė prieš pat pradedant ragauti :)
Taip kad galite neabejoti, jog bus ir trečias dublis...
Nes tikrosios formelės – jau visai pakeliui iš internetinės parduotuvės... :)
17 komentarai:
Agne, nepadoru žmones taip erzinti po aštuonių valandų vakaro :D...
Dar gali reabilituotis jei įdėsi kelis prie mano stikliukų...pagal dydį turėtų tikti ;)
Dariau, bijau, kad kelionės trukmės gali neatlaikyti... :D O šiaip mielai įdėčiau :)
Agne, ech supavydėjau tau , žinok, taigi šiandien turėjau kepti migdolinius, tai mano orkaitė sustreikavo :((( na tikiuosi rytoj pavyks kažką išsiaškinti kaip kas :)
P.s. pyragėliai skaniai atrodo! o kaip viduje? ;)
Ech, tikuosi, orkaitę pavyks atgaivinti... :O
Žinok, skonis viduje irgi geras... Greitai jų neliko... Net pasigailėjau, kad tik 12 iškepiau :D
Beje, bajeris, pirmą kartą kai kepiau, kažkaip cukraus kiekį pražiūrėjau, vietoj 250 g įdėjau 50 g :D bet žinai, man visai tuomet nepasirodė per mažai :D:D
Na bet šį kartą padvigubinai, įdėjau 100 g. Neįsivaizduoju, kaip saldu turėtų būti įdėjus 250 g... Bet galvoju, kad cukrus cukrui nelygu. Pas mus kadangi namuose rasta tik rudojo cukrašvendrių cukraus, kuris toks labai tankus, ne kristalais, tai porą didelių šaukštų įmetus tikrai netrūksta saldumo...
Žodžiu, kaip supranti, adaptuoju receptą pagal save :D Kitą kartą vietoj 2 kiaušinių ir dviejų trynių bandysiu tris kiaušinius - mačiau internete viename recepte būtent taip :)
Aišku ,eksperimentuok ;) aš viename užmačiau, kad deda 2 kiaušinius ir net 6 trynius, įsivaizduoji !!! dėl cukraus irgi daug kur rekomenduoja dėti rudąjį . o dėl cukraus kiekio, tai man tie 250 g žinok visai visai nesijaučia :) nors reikės kurį kartą ir sviesto mažiau dėti ir cukraus - formas kažkaip reikia saugoti :)
Merginos, aš vakar tešlą irgi užmaišiau...šnd ieškosiu formelių, nors kiek panašių į reikalingas ir irgi ragausiu šitą šedevrą. Tai užkrečiama! :)
Irri, tikiuosi orkaitė jau pasitaisė :)
saltyte - ech, verti jie grieko, verti... Agam, viskas ok su orkaite, vakar ji man "ragus" parodė, šiandien jau paklusni :) Ir jau migdolių canneles bandomąją partiją iškepiau štai čia : http://irri-style.blogspot.com/2010/02/canneles-aux-amandes-su-migdolais.html ), dabar tradiciniai laukia savo eilės ;)
Agne, oj kaip vedi į pagundą. Sulaiko tik tai, kad formelių neturiu. Kerksiukų irgi, o bėgt ieškot per didelė prabanga :))) Bet nepažadu, kad atsilaikysiu :)
Oj, labai sugundei, noriu pabandyti, bet ieskojau formaliu ir nieko gero nerandu. Na tokias tai maciau keksiukines, bet visos jos non-stick yra padengtos, o as tokiu savo virtuveje nenaudoju del isskiriamu chemikalu. Tai reiktu arba pirkti stiklinius atskirus indelius, arba gal tas keksiukine iskloti tais keksiuku popierikais, kaip manai?
kristina, o kas per „non-stick“?
Aš dabar internete užsisakiau silikonines...
Stiklinių formelių gyvenime nesu mačiusi :O Ir popierinių formelių, žinok, nesu gyvenime bandžiusi, tai bijau ką ir patarti... :/
Na kur tu turi, tai non-stick. Silikoniniu nesu bandziusi. O trikiniu tai yra, tiesa jos keramikines, ir individualios.
Agne, kokį romą pylei ? kaip vadinasi ?
Kristina, dėk į popieriukus, aš tokių per akis turiu, keksiukams labai liuks, bet šitam šedevrui nelabai man atrodo.... nesigaus ta traški plutelė.
Viktorija, Kings Bay. O ką? :)
O kur pirkai kepimo forma?
Raima, pirkau iš čia.
Agne, gal gali padeti uzsisakyti? :) Ten ziuriu nera irasyta Lietuvos, kur reikia ivesti valstybe. ka tokiu atveju daryti? ir kiek kainuoja parsiuntimas. buciau labai dekinga uz pagalba :)
Raima, parašykite man el. paštu, susitarsime.
Rašyti komentarą