2009 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Paprastai ir greitai

Manau, ne vienam pažįstamas jausmas, kai staigiai prireikia kokios dovanėlės, kuriai padaryt laiko daug skirti negali, o visai nieko nepadovanot neleidžia širdis...

Taip nutiko prieš keletą dienų ir man, kai sugalvojau padėkoti gydytojai, pas kurią lankomės jau nebe pirmus metus, su kuria, reikalui esant, susirašome elektroniniais laiškais ir visuomet žinome, kad prireikus galime gauti jos patarimą.
Aišku, ketinimai kažką padovanoti jai, manyje pabudo, kaip tyčia, vos vizito pas ją išvakarėse... :)
Ir štai, tokioj va skuboj gimė mintis padaryti padėkliukus po puodeliais. Kadangi neturėjau tiek daug laiko, kad galėčiau juos nuvelti, kaip kad pavyko tą kartą su „Akimis“ ar aną kartą su „Širdutėmis“. Tad nuskubėjau į parduotuvę, kur nusipirkau gatavų suveltos spalvotos vilnos lakštų, kuriuos susiuvau ir papuošiau va tokiomis sausojo vėlimo būdu įbadytomis aplikacijomis.




Dabar, kai žiūriu, tai kai kuriuos paveikslėlius norėtųsi pakeisti kitokiais, bet tada, „ant smūgio“ nieko protingesnio, ką būtų galima greitai „nupaišyti-išbadyti“, nesugalvojau :))

8 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Nu labai smagi ideja :) Greita, paprasta, bet taip... jauku :) Saunuole :)

agnė rašė...

Ačiuks, auksaranke :)

Anonimiškas rašė...

grazu

Dalius Simanavicius rašė...

eik tu sau kaip fainiai, neprasčiau už širdeles kurias kasdien naudoju ir už tas akis. Super, man irgi labai patiko - nerealiai tas sugydsniavimas atrodo kraštuose, kur dar matosi kitos, ryškios spalvos kraštas, labai subtilu. Liuks:)

kolbutė rašė...

Na, Agne, tavo tas greitai, man atrodo, kad iš ties nemažas darbelis. Aišku, čia jau idėja gal kokie 80% darbo. Vėlimo technikos nelabai esu įvaldžiusi, tai kaip viena mano draugė sakydavo: "kas nesuprantama - didinga" :)

agnė rašė...

Taigi va, esmė čia ir yra tame, kad pati aš nevėliau - nusipirkau jau gatavai suveltos „medžiagos“, kurią susiuvau ir papuošiau aplikacijomis vos per valandą :)

Ruta Daliaus rašė...

sveikute, itin retai uzsuku "pas tave"- visa esu paskendusi savuose kvapuose ir kosmetikose...bet taip smagu matyti tiek grazios kurybos spinduleliu! nekantriai laukiu, kas sikart uzderes tavo prieskaledineje dirbtuveje :-) Padekliukai baisiai jaukus - ir pernyksciai, ir matau - siumetiniai taip pat...veza tavo signatura - nepriekaistinga kiekvienos smulkmeneles, detales kokybe

agnė rašė...

Ačiū, Rūta, smagu,kad užsuki ;)