2009 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Dviračiai, obuoliai ir mes

Ta proga, kad jau pradėjau girdėti priekaištų, neva vien kitus fotografuoju, o pati nesirodau, sugalvojau, kad reikia kažkaip ištaisyti situaciją :) Taigi pasičiupom ta proga vakar su Darium dviračius, įsimetėm į kuprinę fotiką, porą obuolių, ir numynėm iki artimiausio parkelio. Nedarėm kažkokių tai menų, tiesiog užfiksavom keletą kadrų, kad paskui nesakytumėt, kad patys nesifotografuojam ir nesirodom :)









8 komentarai:

Dalius Simanavicius rašė...

fainos nuotraukos, taip lengvai ir skaidriai viskas:) o kas judu fotkino?

agnė rašė...

Mudu fotkino fotikas, paliktas ant suoliuko, nustatytas ant auto rėžimo :)

Austeja rašė...

Agne, ar tau kartais neatrodo, kad Tu sustojai kažkur laike? Nes aš žiūri ir atrodo, kad nesikeičiam...gal net gražėjam:))) O, prisimenu, kad kažkada 30mečiai atrodė jau brandūs žmonės :D Vadinasi, tik mūsų žvilgsnis kažkur užsišaldė... (na, bent jau mano:)))

Gražus parkas ir jūs tokie...kaip Dalius rašė - lengvi ir skaidrūs!

agnė rašė...

Austėja, sakai? :)

Kad gal tik nuotraukose taip atrodo, nes aš kai kas rytą pasižiūriu į save veidrodyje, jau pradedu pastebėti vieną ar kitą raukšlę, nebe tokią skaisčią ir lygią odą, kaip kad prieš 10 ar 15 metų... :)
Tiesa, žilų plaukų dar nesu atradusi, bet įtariu, ir tai ne už kalnų :D
Vis tiek neišvengiamai senstam... :)
Tik siela einam vis jaunyn ir jaunyn :))

Austėja rašė...

Sakau:)
Cha:) As tai po Mortos gimimo radau pirmą žilą plauką :))) Matyt, tas trečias cezariukas gerą stresiuką "įvarė"... Bet man kažkaip vis vien dabar aš sau labiau patinku, nei prieš 15 metų :D

agnė rašė...

Žinai, Austėja, man atrodo, kad mes viuomet sau patinkam tuo periodu, kuriame esam... :) O atsivertę senesnes nuotraukas, nepaisant to, kad ten atrodom jaunesni ir „gražesni“, juokiamės iš savęs, to meto madų ir kitų detalių :))

Markas rašė...

Gražūs parkai ten pas jus :)

agnė rašė...

Žinok, tikrai neblogi... Neapleisti ir gyvi (t.y. žmonių bet kokiu paros metu netrūksta)