2009 m. gegužės 20 d., trečiadienis

Reklama per tv

Visada buvau iš tų, kurie įsidėmi pačią reklamą (jei ji įdomi), o ne produktą, kurį ta reklama pristato :) Aišku, jei per 30 sekundžių produkto pavadinimas pakartojamas 5 kartus (kas visada daugiau ar mažiau siutina), tai nori nenori įsidėmėsi tą pavadinimą, bet tada jau nebenorėsi net pažiūrėti parduotuvėje į to produkto pusę :)

Šiandien, bežiūrėdami savo vienintelę šiuo metu sekamą laidą per tv – „American Idol“, įsikalbėjom su Darium apie tai, kad turbūt nei vienas nesame nusipirkę nei vieno produkto, reklamuojamo per tv, o gerai pasiknisus po atmintį turbūt išeitų, kad taip pat yra ir su kitais kanalais transliuojama reklama. Žodžiu, esame totaliai ne reklamos aukos. Tačiau reklamą su vienokiu ar kitokiu „cinkeliu“ abu mėgstame.

Ir, taip jau sutapo, kad šiuo metu per tv rodo vieną iš mus smagiai nuteikiančių reklamų (:



Kita gi, kurią prisiminėm iš vasaros, yra ši:



Na o likusios visos reklamos (gal išskyrus keletą išimčių, kurias šią minutę tiesiog esu užmetus kažkur atmintyje), transliuojamos per JAV tv, prisipažinsiu, yra tokios, per kurias norisi išjungti garsą ir atsitraukti nuo tv...

P.S. Uoj, kaip gi galėjau užmiršti dar vieną reklamą, nuo turios ir kilo mintis vakar padaryti šį įrašą :)))
Nepatikėsit, tai - Coca-Cola reklama, savo stilistika primenanti „minuscule“ filmukų seriją :)

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Na, su tais sausainukais tai gražu...:)
Man tai patinka kai reklamos daromios kaip serialas ir su jumoru. Tokias net seku. Įdomu ką dar sugalvos.
Zita

Austėja rašė...

:D Man pirmoji patiko :D

agnė rašė...

Mes tai irgi kas kartą iš pirmosios juokiamė, nors seniai žinome, kas prie ko... Nors, tiesą sakant, ne iš pirmo karto „dašilo“, ką ta moteriškė turi oemny, sakydama „my kids“ :)
Tik po keleto kartų supratom, kad ji – mokytoja :D

agnė rašė...

Zita, tikrai labai smagu, kai reklama seka viena kitą tarsi serija, Bėda ta, kad dažnai po 2-3 serijų kūrėjai išsisemia...

seta rašė...

o su cola - hm, nepabaige iki galo rodyti, kaip visos zoles staigiai nuvysta ir is vabaleliu lieka tik tokie ...eeee... nurugstinti karkasai. ;) Ziauriai neekologiska ir aplinkai nedraugiska butelius metyti i upeli. ;)) Aiskiai mane jau priplojo aplinkosaugines ir sveikamaistines reklamos - prisipazistu, esu visiska ju auka. Ale ka daryti, kai su pasauleziura trendai pradeda sutapti???

agnė rašė...

Aš tai seniai nebevertinu reklamose rodomų produktų per jokią prizmę, nes paprastai dauguma reklamuojamų produktų yra siaubingas šlamštas...
Kai tuo tarpu tikrai geri ir sveiki produktai nereklamuojami – apie juos žmonės sužino iš lūpų į lūpas :)

A-namas / Ignas rašė...

:)
Man šuo metu geriausias gal šis: http://www.youtube.com/watch?v=Y0LgJo9Do-8

agnė rašė...

Ignai, super :)
Pas mus tokios per tv nerodo...
Nors šiaip tai dabar susimasčiau, kad apskritai čia per tv turbūt nemačiau jokios alkoholio reklamos.

A-namas / Ignas rašė...

Šiaip aš TV neturiu :) O kiek mačiau tai irgi nieko gero reklamiško nerodo - tik tokias 'kad neišsigąstų, nenustebtų, nesusimąstytų, būtų paprasta ir aišku'..