2009 m. gegužės 26 d., antradienis

Nėštukių metas

Artėja vasara, ir visos, tarsi susitarę, pradeda lįsti į dienos šviesą nėštukės...
Vieną vakar „nušoviau“, pora dar laukia eilėje, kol ateis jų metas...





8 komentarai:

kolbutė rašė...

Na, Agne, tavo sugebėjimams nėra ribų. Labai gražios nuotraukos.

agnė rašė...

Ačiū, brangioji :)

humanobserver rašė...

definitely some great images :)

agnė rašė...

Thank you, humanobserver :)

seta rašė...

pls pls pls, su visu kurybingumu sugalvok kokia alternatyva drapiruotems. :) labai grazu, bet jau somewhat old, o ir siaip pradeda rodytis, kad nesciosios siai madai jokio vaisto nebeturi. ;)

Nuotraukos super, sviesa, odos tekstura. Gal cia kazkas gali buti daugiau? Stipresni kontrastai? O jeigu viska pagaryti labiau b/w, be greyscale? Gautusi tarsi grafikos darbas?

Cia tiesiog as is nevilties klykiu, turedama dvieju fotosesiju rezultatus pas skirtingus "nesciuju fotografavimo guru", kurie skiriasi tik mano +5 metais. :( Yuk, kaip tos drapiruotes nervina. ;)

p.s.: cia as ne kritikuoju, o keliu issuki - sugalvoti nauja sprendima nesciuju fotkinimui. Juk formos tokios architektoniskos - graziai apvalios. Turetu gi buti kazkokiu gaimybiu su jomis kazka kitaip padaryti.... HELP!

agnė rašė...

Nesikarščiuok, brangioji.. :)
Klientės noras man - įsakymas :)
Kiekviena turi savo įsivaizdavimą, kaip ji turi tokiose nuotraukose atrodyti.

O dėl b/w tai skonio reikalas... Man asmeniškai nesinorėjo daugiau kontrasto, vietomis atvirkščiai jo net per daug... Jei meną iš to daryti, tai taip, bet šiuo atveju ne tai prioritetas buvo :)

seta rašė...

:) Taip taip, kliento norai - isakymai. Gaila tik, kad as ju matyt neturejau, o uz mane niekas nesugalvojo. Na, bet kuriuo atveju, jei kartais sugalvotum koki priejima, mestelek zinute ir man. Ka gali zinoti, gal dar kada nors bus naudinga, o jei jau ne, tai gal bent kokiu photoshopu uzsikankinsiu ;)

agnė rašė...

Būtinai :)

Netolimoj ateity nusimato viena nėštukiška fotosesija, kurią, jei pavyks darysim atviram ore :) Žiūrėsim, kaip mums seksis :)