2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

Frivolite riešinės – ar dar pamenate? :)

Seniai seniai, prieš beveik ketverius metus, kai buvau pasinešusi ant frivolite, rodžiausi štai tokias riešines. Aš jau beveik jas ir pamiršau, bet štai toks daiktas, kaip google'as, nieko nepamiršta, ir žmonės jo dėka ima, atranda, susidomi, parašo, užsako... :) Ir dar, žiūrėk, atliepia į mano mintis, kad tos riešinės turi tendenciją ilgėti... :)

Taigi, po ilgo ilgo frivolite žiemos miego (tokio ilgo, kad net turėjau jugtis youtub'ą ir jo dėka prisiminti, kaip ten tą siūlą aplink adatą raizgyti...) pristatau pailgėjusias (apie 20 cm matuojant nuo riešo), upiniais perlais pasipuošusias riešines, kurios šiandien iškeliavo į Lietuvos vakarus...




Užtrukau prie šių riešinių neplanuotai ilgai – buvau net pamiršusi, koks reiklus laikui yra frivolite nėrinys... Teko aukoti visus vienos savaitės vakarus, kol jas užbaigiau... Uf... :) 

4 komentarai:

Unknown rašė...

Nuostabios riešinės!

Jurgita rašė...

Jau ir as pasiilgau tavo frivolite kurineliu! :) Juk tu ir ismokinai mane daryti virvute. Kaip cia dabar gavosi, kaip primirsai ja nerti.
Ispudingos riesines ir kaip visada nepriekaistingai kruopsciai nunertos!!!

Anonimiškas rašė...

Nuostabios riesines! Noreciau tokias isigyti. Tik man reikia baltu - vestuvems.. gal turite kokia internet.parduotuve, o gal priimate uzsakymus? kazi kiek kainuotu toks stebuklas?

agnė rašė...

Anonime, parašykite, prašau, savo el. pašto adresą, kad galėčiau atsiųsti jums informaciją, kurios teiraujatės. Arba parašykite, prašau, man, adresu agne.sima @ gmail.com (be tarpų). ;)