2009 m. spalio 7 d., trečiadienis

2

Pernai tokiu laiku rašytas įrašas buvo paženklintas vienetu. Taigi šiemet laikas parašyti dvejetą vedybinio gyvenimo metų kalendoriuje :) Nežinau, kaip jūs, bet aš vos spėju skaičiuoji dingstančius mėnesius, prabėgančias dienas. Todėl atsigręždama atgal tegaliu pasakyti, kad nieks nespėjo per tokį trumpą laiką pasikeisti...

Tespėjau suvokti viena: jei nori būti laimingas, kurk tą laimę savo rankomis ir atiduok ją visą kitiems. Nepasilik sau nei gabalėlio, nes būtent jis gali užimti tavo laimės taurėje tą bereikalingą dalį, dėl kurios netilps kitų tau norima dovanoti laimė... Ne veltui gyva amžina tiesa, kad daug palaiminčiau yra duoti, nei imti... :)

8 komentarai:

lukosiusg rašė...

greitai tas laikas bjaurybe bega, dar taip nesenai gerem arbata Londone. sveikinu.

ausra rašė...

sveikinu abudu!
taip graziai parasei, net asara nubraukiau..

saltyte rašė...

Nuoširdžiausi sveikinimai! Laikas bėga kaip vanduo, bet taigi jis yra tai, ką mes iš tiesų turim. Ir jei išnaudojam jį taip, kaip manom esant teisinga - tada viskas ir yra teisingai, ar ne? :)
Bučkiai į žandus abiems.

agnė rašė...

Uoj, neverkit, mielieji :)
Laikas iš tiesų lekia... Kartais tai - ne į naudč, o kartais visai gerai, nes reiškia, kad v, prabėgs tie keli metai ir vėl susimatysim visi :)
Ačiū visiems už sveikinimus ;)

kolbutė rašė...

Agne, esu sužavėta tavo stiprybe, optimizmu ir kartu džiaugiuosi jūsų bendra laime.

agnė rašė...

Ačiū, mieloji ;)

Austėja rašė...

Sveikinu! Prisimenu pernykštį Tavo įrašą ir kažkaip net šiurpuliukas nubėgo, kad jau DVEJI! (Mūsų santuokai gi visai šalia jūsiškės - spalio 13 - sutuksėjo jau visi devyneri...irgi nesitiki!)

Buitinė chemija rašė...

Fainai!