tag:blogger.com,1999:blog-6807768621359567300.post8752636236894996392..comments2024-03-05T16:29:10.558+02:00Comments on Agnės spintoje: Maisto gaminimo ypatumai... ne namuoseUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6807768621359567300.post-24618156410425167842010-02-10T21:58:47.731+02:002010-02-10T21:58:47.731+02:00kristina,
to vištienos troškinio esmė tokia, kad s...kristina,<br />to vištienos troškinio esmė tokia, kad supjaustai vištieną (man labiausiai tokiu atveju patinka šlaunelių file) gabaliukais, įpili į puodą vandens, kad vos vos jas semtų, suberi druską, šiek tiek maltų juodųjų pipirų, kad jaustųsi, jog jų ten yra :), patroškini gal kokį pusvalandį, tuomet 2-3 cm dydžio gabaliukais sudedi saldžiąsias bulves, nepamenu, ar morkų turėjau, gal kokią agnėhttps://www.blogger.com/profile/07886184029182239780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6807768621359567300.post-41985936444054097302010-02-10T21:48:32.731+02:002010-02-10T21:48:32.731+02:00Faina, man irgi sriubos ziema yra jega! Vien jau d...Faina, man irgi sriubos ziema yra jega! Vien jau del to, kad labai greita pagaminti. As daugiau megstu tokias kur ilgai spiziniame katile troskinasi. Pav parlekus namo pietu, turiu tik 10 min kad kazka sumesti i puoda, tai sumetu kruva produktu, o jau grizus 5 val po darbo siruba buna gatava. Nebandziau dar pure sriubu, reikes pabandyti. <br />Patiko blyneliu ideja ir vistienos troskinys su kristinanoreply@blogger.com