2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

Frivolite riešinės – ar dar pamenate? :)

Seniai seniai, prieš beveik ketverius metus, kai buvau pasinešusi ant frivolite, rodžiausi štai tokias riešines. Aš jau beveik jas ir pamiršau, bet štai toks daiktas, kaip google'as, nieko nepamiršta, ir žmonės jo dėka ima, atranda, susidomi, parašo, užsako... :) Ir dar, žiūrėk, atliepia į mano mintis, kad tos riešinės turi tendenciją ilgėti... :)

Taigi, po ilgo ilgo frivolite žiemos miego (tokio ilgo, kad net turėjau jugtis youtub'ą ir jo dėka prisiminti, kaip ten tą siūlą aplink adatą raizgyti...) pristatau pailgėjusias (apie 20 cm matuojant nuo riešo), upiniais perlais pasipuošusias riešines, kurios šiandien iškeliavo į Lietuvos vakarus...




Užtrukau prie šių riešinių neplanuotai ilgai – buvau net pamiršusi, koks reiklus laikui yra frivolite nėrinys... Teko aukoti visus vienos savaitės vakarus, kol jas užbaigiau... Uf... :) 

2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Žiedas ir aussagai „Gyvatės akys“

Gatavas žiedas jau kokį gerą mėnesiuką gulėjo pas mane spintoje ir, lyg tyčia, niekaip jo neprisiruošiau įmesti į internetą pardavimui. Panašu, kad ne veltui, nes viena draugė, ieškojusi dovanų kitai draugei, pamatė tą žiedą pas mane ir pareiškė: „Jei padarysi į komplektą dar ir aussagus, imsiu“. :) Va taip vat. paprastai. Žodžiu, greitai susimedžiojau į kompaniją pagrindiniam žiedo akmenukui (piritui) kitus du mažesnius ir štai, finale gavosi toks komplektukas:




Kiek jau teko atsiliepimų išgirsti, tai naujajai komplektuko šeimininkei šie papuošaliukai labai tiko/patiko, o toks, kaip žinia, ir buvo tikslas, tad tikrai labai smagu... :)